click to enable zoom
searching...
We didn't find any results
open map
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain My Location Fullscreen
We found 0 results. View results
Advanced Search

0 KM to 1,500,000 KM

More Search Options
we found 0 results
Your search results

Luksuzno opremljen hotel

Ivana Gorana Kovačića, ,
dodaj u favorite
2396

Opis

Luksuzno opremljen hotel

Poslovni objekat – ugostiteljskog tipa – luksuzno opremljen hotel spratnosti Po+P+2+M sa ugrađenim liftom, neto površina 1596,53 m2 na placu 1257 m2.

Objekat se nalazi  na veoma atraktivnoj lokaciji u ul. Ivana Gorana Kovačića na samom ulazu u grad Banja Luku uz zapadni tranzit. U neposrednoj blizini je autobuska stanica,  TC Tropik, kružni tok te je dobra povezanost lokacije sa ostalim dijelovima grada.

Ispred hotela obezbjeđen je parking za goste.

  • U podrumu površine 404,30 m2 je smještena diskoteka – noćni klub komplet namješten  sa popratnim prostorijama – mokri čvorovi, prostor za muzičare, garderoba, magacin  i kotlovnica.
  • U prizemlju površine 303,14 m2 smješten je restoran sa kuhinjom i ostalim pratećim prostorijama, recepcija kao i prateći sadržaji hotela : kafe bar, sala za konferencije, frizerski salon, zajedničke prostorije.
  • I sprat površine 327 m2 sastoji se od : 10 smještajnih jedinica ( 6 jednokrevetnih soba, 1 dvokrevetna soba, 2 trokrevetne sobe, 1 četverokrevetna soba) i grupe prostorija za održavanje: garderoba, vešeraj, ostava za rublje kao i uprava hotela koju čine tri kancelarije, ostava i poseban sanitarni blok.
  • II sprat površine 323,90 m2 sastoji se od 12 soba (6 jednokrevetnih, 2 dvokrevetne, 3 trokrevetne, 1 četverokrevetna)
  • III sprat površine 238,19 m2 sastoji se od 4 apartmana.

Objekat novije gradnje, redovno održavan, u funkciji je i trenutno se koristi. Grijanje je centralno, sopstvena kotlovnica. Ima ugrađen lift, video nadzor, klimatizaciju, internet, kablovska. Zidovi i plafoni podruma gdje je smještena diskoteka obloženi akustičnim izolacionim pločama debljine 3 cm.

Papiri uredni, uknjiženo 1/1.

Adresa: Ivana Gorana Kovačića
Područje:
Zemlja: Bosnia and Herzegowina
Pogledajte mapu
Identitet nekretnine: 5101
Kvadratura: 1,597.00 m2

Recenzija nekretnine

You need to login in order to post a review

Compare Listings